NIVRE houdt enquête grensoverschrijdend gedrag

NIVRE wil graag in kaart brengen in hoeverre haar geregistreerden te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag in hun werk. Uit de antwoorden van deze enquête zou moeten blijken in welke mate grensoverschrijdend gedrag in de expertise- en/of verzekeringsmarkt voorkomt. Eveneens zou het NIVRE inzichtelijk willen krijgen of er (voldoende) hulp is als ze te maken krijgen met dergelijk gedrag, waar de experts terechtkunnen en of het NIVRE hierin eventueel iets zou kunnen betekenen, meldt de organisatie in de vandaag verschenen nieuwsbrief.

“Daarom ontvangen alle geregistreerden op korte termijn de vraag deel te nemen aan de enquête. Iedere deelnemer moet erop kunnen vertrouwen dat de antwoorden gegarandeerd anoniem gegeven kunnen worden. Dit is de reden dat er een extern bureau is ingeschakeld. Dit bureau verstuurt de enquête, verzamelt de antwoorden en het NIVRE ontvangt de resultaten in een algemene rapportage. In een van de volgende edities van de nieuwsbrief zullen wij de resultaten publiceren.”

Zie eerder column van directeur Susan Mogony over grensoverschrijdend gedrag: https://www.riskenbusiness.nl/nieuws/claims/directeur-susan-mogony-in-nieuwsbrief-nivre-grensoverschrijdend-gedrag-2/