NIS kondigt uitbreiding bestuur aan met Wendy Reijman

Tijdens de Algemene ledenvergadering van het NIS op 10 maart 2022 heeft het bestuur uitbreiding aangekondigd  in de persoon van Wendy Reijman. Zij  is al lange tijd actief lid van het NIS en verbonden bij de ETC.  Gezien de toenemende werkzaamheden van het NIS-bestuur is het bestuur nu van 5 naar 6 leden gegaan. Het bestuur bestaat nu uit: Inkie Stoop (voorzitter), Gysèle Vogeler (secretaris), Gert-Jan Vos (penningmeester), Fred Zwarts (algemeen bestuurslid en vice Voorzitter) en Brenda Oonk en Wendy Reijman als algemeen bestuurslid.

Wendy:” Ik ben superblij dat ik na een lidmaatschap van inmiddels alweer 10 jaar deel mag gaan uitmaken van het bestuur van het NIS. Ik heb de afgelopen 10 jaar het NIS steeds verder zien ontwikkelen en verjongen en ook het aantal vrouwelijke leden is de afgelopen periode gelukkig significant toegenomen. Ik kijk er naar uit om mijn contacten, energie en vaardigheden in te kunnen zetten voor het bestuur van het NIS. “

Terug- en vooruitblik

Voorts werd er door voorzitter Inkie Stoop teruggekeken op het afgelopen jaar en al wat vooruitgekeken naar 2022. 2021 was het jaar waarin veel van ons aanpassingsvermogen en flexibiliteit werd verwacht. “| Ondanks dit gegeven, hebben we er toch de sfeer goed in weten te houden. Ook online. We blijven ook in 2022 actief uitdragen van wat wij als NIS zo goed kunnen: samenwerken, verbinden, zoeken naar oplossingen en werken in vertrouwen. Meer dan ooit kunnen we het verschil maken door aan deze waarden vast te houden en het goede voorbeeld te geven.”

Na de ALV was er tijd voor een tweetal lezingen, namelijk van Albrecht Bouwman over “NAH in het Gezin” en van De Bureaus over kinderen en letselschade. Op 7 april vindt weer de eerste live bijeenkomst van dit jaar plaats met GRM als gastheer.