Nieuwe CED EMN-directeur George Oostrom kondigt komst International Desk aan

Om haar  Europese activiteiten beter op de kaart te zetten komt EMN binnenkort met een international desk. Dat kondigde de nieuwe General Director George Oostrom aan in een interview dat hij samen met Rutger Spek, Managing Director CED Specials, gaf in Risk & Business Magazine. “Met onze positie in Nederland, Frankrijk, België en Spanje, zijn we hard op weg om Europees marktleider te worden. Wat velen niet weten is dat CED nu al een van de drie grootste marktspelers is in Europa. Zo zijn we al zeer sterk vertegenwoordigd in Frankrijk en groot in Spanje.”

De niet volledige bekendheid met de mogelijkheden die  CED EMN te bieden heeft loopt als een rode draad door het dubbelinterview heen. “We hebben de markt meer te bieden dan waarvan nu reeds gebruik wordt gemaakt Ik denk dat ons dienstenpalet onvoldoende bekend is in de markt en dat kunnen we vooral ons zelf aanrekenen Dat hebben we in het verleden onvoldoende uitgedragen”, aldus de nieuwe directeur, volgens wie “geen ander bureau de verzekeringsbranche en andere opdrachtgevers op zo’n breed terrein met raad en daad van dienst kan zijn als wij. Niet alleen in Nederland, maar in geheel Europa.”

Businesspartner

Op de vraag waar zij met  EMN naar toe willen, antwoordt Spek: “We hoeven niet bepaald de grootste in de markt te worden, maar we willen wel top of mind’ zijn bij(potentiële) opdrachtgevers die Europa-breed behoefte hebben aan premium schade-expertise en gezien worden als een gewaardeerd en relevant businesspartner .Bovendien hebben we als missie ‘the best place to work’ in expertiseland te zijn. Gezien worden als dé werkgever waar je een vak leert, leuk en boeiend werk hebt en jezelf  volop kunt ontplooien. Talentmanagement wordt de komende jaren dé sleutel tot succes en daar zullen we dan ook volop op inzetten.”

 “En daarnaast ook meer diversiteit”, vult Oostrom aan. “Er zijn in mijn ogen in de schaderegelingsmarkt relatief nog te weinig vrouwen en mensen met een niet-westerse achtergrond werkzaam. Sowieso zal ons werk op alle fronten hoger opgeleide medewerkers vragen. Schades worden er nu eenmaal niet eenvoudiger op maar juist veel complexer. at zijn je beoogde doelen? En uiteraard willen we verder groeien. Daarvoor hebben we de middelen, mankracht en knowhow in huis.”

Het volledige artikel en magazine kunt u hier downloaden: https://www.riskenbusiness.nl/wp-content/uploads/2021/07/RB-3_2021-1.pdf

Rutger Spek