Mondial Movers kiest Dolmans voor desinfectie bij corona


Dolmans is door Mondial Movers geselecteerd als partner voor het reinigen en desinfecteren van locaties na een mogelijke corona besmetting bij zorgrelaties van Mondial Movers.

Mondial Movers is de zorgverhuizer van Nederland en heeft veel opdrachtgevers die cliënten hebben die onder de kwetsbare groepen vallen. Als een locatie besmet is geraakt door het coronavirus is het noodzakelijk om de locatie grondig te reinigen en te desinfecteren. Zo wordt verdere verspreiding voorkomen en kan de locatie weer veilig gebruikt worden. Het laten uitvoeren van een preventieve reiniging is ook mogelijk.

Veilige omgeving bij zorginstellingen

Om de veiligheid en gezondheid van de cliënten en medewerkers van de zorginstellingen te waarborgen, gaat Mondial Movers nu samenwerken met Dolmans. Dolmans heeft ruime ervaring in het reinigen en desinfecteren van besmette omgevingen door virussen of bacteriën. Door samen te acteren, zorgt deze samenwerking voor een veilige omgeving bij de zorginstellingen die klant zijn bij Mondial Movers. Zowel Dolmans als Mondial Movers werken volgens de richtlijnen van het RIVM.