Mijlpaal voor Peter van Rensen: 40-jarig jubileum bij Sedgwick en rechtsvoorgangers


Op vrijdag 18 september bereikt Peter van Rensen een respectabele mijlpaal, namelijk zijn 40-jarig jubileum bij Sedgwick en rechtsvoorgangers PolakSchoute en Cunningham Lindsey Nederland, meldt COO Michiel Jongeneel op LinkedIn.

Na vijf jaar op zee te hebben gevaren voor Shell en de Koninklijke Marine is Peter op 18 september 1980 in dienst getreden  als kantoorleider Eindhoven/Schaderegelaar Brand & Aansprakelijkheid, bij PolakSchoute. Tussen 1993 en 1997 bekleedde Peter diezelfde functie maar dan vanaf kantoor Rotterdam, waarna hij in 1997 als Directeur Buitendienst bij Cunningham PolakSchoute werd benoemd. “Tot 2019 heeft Peter zijn directieverantwoordelijkheid naar opdrachtgevers en gedupeerden toe met verve vervuld. Peter zijn enthousiasme en betrokkenheid bij de verzekeringsindustrie blijkt mede uit de diverse bekleedde bestuurs- en commissiefuncties bij het VNAB, NIVRE, de Stichting Salvage et cetera”, aldus Jongeneel

Gegeven de huidige omstandigheden kan Sedgwick Peter’s jubileum helaas niet groots en tezamen met relaties vieren. “In 2021 bereikt Peter de pensioengerechtigde leeftijd. Wij hopen van ganser harte om dit moment dan wel te mogen gebruiken om Peter marktbreed te kunnen bedanken.”

  •