Meerdere personeelsmutaties in letselbranche


In de letselschadebranche zijn de afgelopen weken verschillende personeelsmutaties opgetreden. Zo gaat letselschadebehandelaar Marianne Vis per 1 december a.s. aan de slag bij Slachtofferhulp Nederland. Zij is afkomstig van MS Amlin, waar zij de afgelopen 14 jaar werkzaam was als Letselschadebehandelaar en Schadebehandelaar Motorrijtuigen. Eerder werkte zij als Schadebehandelaar bij Corex, als Letselschadebehandelaar bij Interlloyd en als Schadebehandelaar aansprakelijkheidsverzekeringen Materieel/Letsel bij Delta Lloyd.

  •   

 Daarnaast is Emma Wessels gestart bij Raasveld Expertise als Assistent Letselschaderegelaar. Zij werkte hiervoor als Assistent-Makelaar  bij Baltes Makelaars.

Verder stapt Sake Boertje na 44 jaar gewerkte te hebben bij Unigarant als Personenschadebehandelaar per 1 december a.s over naar Sedgwick in Hoogeveen.

Bij GRM Expertises is als gevolg van de groei van het aantal werkzaamheden het ondersteuningsteam uitgebreid met een drietal: Per 22-11-2022 is  Katja Brouwers  het team van GRM Expertises komen versterken als typiste van medische adviezen. Per 28-11-2022 is Jacoline de Boer gestart. Zij zal GRM op flexibele basis helpen met het uitwerken van onze dictaten. Dit zal zij veelal vanuit ons kantoor in Roosendaal doen,
Per 1-12-2022 start Noortje Hoedelmans. De laatste 10 jaar heeft zij in de zorg gewerkt en gaat nu in de rol van secretaresse een nieuwe uitdaging bij ons aan.
 
 
!

A

.