Mc Larens breidt expertisekorps uit met mr Fokke Huisman en Junny Hyman

Per 1 februari 2023 heeft McLarens twee nieuwe medewerkers: bij de vakgroep Personenschade is gestart mr. Fokke Visser, NIVRE-re (links) en bij de vakgroep Internationaal is gestart Junny Hyman (rechts).

Fokke gaat werken als Expert Personenschade. Hij heeft ruime ervaring binnen de letselschadebranche als belangenbehartiger en aan WA-zijde. Hij behaalde na zijn rechtenstudie o.a. de Grotiusopleiding Personenschade. Fokke is als hoofddocent verbonden aan de Beroepsopleiding Personenschade en als gastdocent aan de Rijksuniversiteit van Groningen. De vakgroep Personenschade van McLarens verricht toedrachtonderzoeken en behandelt schaderegelingen op het gebied van o.a. bedrijfsaansprakelijkheid (AVB) en medische aansprakelijkheid.

Junny gaat werken als schade-expert Internationaal. Hij heeft een achtergrond als vliegtuigmonteur en werkervaring bij een verzekeraar (Allianz Partners Nederland) en verzekeringsmakelaar (Meijers) en als schade-expert (CED). Hij gaat zich bij McLarens verder ontwikkelen op het gebied van met name property en CAR met een internationale achtergrond. Het gaat daarbij zowel om schades in Nederland waarbij buitenlandse klanten en opdrachtgevers zijn betrokken, als om schades in het buitenland die verzekerd zijn in de Nederlandse markt.