Letselschadebranche: Nieuwe functies voor Philip Cilon, Kaylee Kagchel, Sophie van der Linden, Frank Franssen en Ewout Wolf

In de letselschadebranche veranderen rond de jaarwisseling een vijftal professionals van functie of werkgever. Philp Cilon krijgt bij Andriessen Expertise een nieuwe functie terwijl Kaylee Kagchel en Frank Franssen (beiden Mooyman), Sophie van der Linden (FBV) en Ewout Wolf (Boomkamp & Zwarts) bij een nieuwe werkgever van start gaan.

Philip Cilon

Bij Andriessen Expertise krijgt Philip Cilon  de functie van Manager Buitendienst. Bij het expertisebureau was hij de afgelopen 3,5 jaar actief als Personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige en als Projectmanager. Eerder werkte hij als Manager Personenschade bij de Goudse, in verschillende managementfuncties bij Allianz/ITEB, nogmaals bij Andriessen expertise als letselschade-expert, bij het ministerie van Defensie als Hoofd Claims Directie Jurische Zaken en als personenschade-expert bij GAB Robins.

Frnk Franssen

Mooyman – specialisten in letselschade – trekt twee nieuwe medewerkers aan: Kaylee Kagchel gaat per 3 januari a.s. aan de slag als letselschadespecialist. Zij was de afgelopen 3,5 jaar werkzaam als  Jurist letselschade bij ARAG Nederland  en daarvoor bijna drie jaar bij de Van Ameyde Group als personenschadebehandelaar.   Op dezelfde dag start Frank Franssen  als personenschade-expert. Hij werkte de afgelopen ruim vijf jaar  als Senior Personenschade-expert bij Sedgwick en voorloper Cunningham Lindsey en daarvoor bij diverse advocatenkantoren.

Sophie van der Linden

Na drie jaar als Jurist Intake bij JBL&G te hebben gewerkt  gaat Sophie van der Linden in het nieuwe jaar aan de slag als informatieconsulent op het Juridische Adviescentrum van de FNV. Met ingang van 1 januari a.s.  zal Ewout Wolf het team van letselschadejuristen bij Boomkamp en Zwarts komen versterken. Ewout heeft inmiddels ruim 7 jaar ervaring in het vak bij Columbus Letselschade.

Floor Beekman-Boomkamp zegt over de uitbreiding van het team: “Zijn werkwijze is een weerspiegeling van de normen en waarden die hij van huis uit heeft meegekregen. En van hoe hij thans in het leven staat: passievol, loyaal en zoveel mogelijk denkend in kansen en mogelijkheden. Hij communiceert graag laagdrempelig met zijn cliënten en gaat indien nodig echt voor hen door het vuur. Dit sluit volledig aan bij de visie en handelswijze van zijn nieuwe werkgever.”

Ewout Wolf