Kolder Vorsselman Advocaten van start met opleidingen voor juridische professionals

De beide advocaten Arvin Kolder en Armin Vorsselman van Kolder Vorsselman Advocaten zijn gestart met een eigen opleidingsinstituut onder de naam Kolder Vorsselman Opleidingen. De nieuwe opleidingsinstelling verzorgt vooral cursussen op het gebied van het personenschaderecht voor juridische professionals.

Op de eigen website schrijven zij: “Wij zijn een door de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) erkende opleidingsinstelling die cursussen verzorgt op het gebied van het aansprakelijkheids-, schadevergoedings- en verzekeringsrecht, met een bijzondere focus op het personenschaderecht.Onze cursussen zijn bestemd voor advocaten en andere academisch geschoolde juristen zoals bedrijfs- en overheidsjuristen, leden van de rechterlijke macht en juristen werkzaam bij (rechtsbijstand)verzekeraars en schaderegelingsbureaus.. Al onze cursussen zijn van academisch niveau en praktijkgericht. Van actualiteitencursus tot incompany-training en van verdiepingscursus tot discussiebijeenkomst. Wij organiseren ook bijeenkomsten specifiek voor studenten en pas afgestudeerden met een bijzondere belangstelling voor het aansprakelijkheids-, schadevergoedings- en verzekeringsrecht>”

Het gaat om praktijkgerichte cursussen gegeven door topdocenten: Arlette SchijnsPetra OskamKirsten MaesIrene TimmermansChris Van DijkEdwin BoschAlbert VerheijOswald NunesJasper Keizer, Fokko Oldenhuis, Armin Vorsselman en Arvin Kolder. Kolder Vorsselman Opleidingen beschikt over een Raad van Advies, die bestaat uit prof. mr. dr. F.T. (Fokko) Oldenhuis en prof. mr. dr. A.J. (Albert) Verheij, beiden verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.