Holland Herstel Groep staat op feestelijke wijze stil bij nieuwe vestigingen

Tijdens een feestelijk samenzijn op 7 september jl. met relaties heeft de Holland Herstel Groep aandacht besteed aan de opening van een aantal nieuwe vestigingen. Het ging om de opening van een nieuwe vestiging in Amstelveen en de verhuizing van drie vestigingen naar een nieuwe locatie in Mierlo, Uden  en Breda.

Vestiging Mierlo

In Mierlo is HHG in oktober 2021 verhuisd naar een nieuwe locatie op 200 meter van de oude locatie. In juni 2022 is het bedrijf in juni gestart met onze nieuwe vestiging Amstelveen voor het bedienen van de klanten in de regio Amsterdam e.o. In oktober van 2022 heeft HHG zijn intrek genomen in een nieuw hoofdkantoor in Uden, waarop een nieuw speciaal gebouwd pand is neergezet. Momenteel is het reconditioneringsbedrijf druk met de verhuizing van de vestiging in Breda alwaar vanaf 1 oktober het nieuwe pand in gebruik genomen zal worden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is hhg-amstelveen-2023-1024x768.jpeg
Kantopor Amstelveen

Algemeen directeur Rob Vlek noemt  een aantal redenen voor de verhuizingen van een nieuw pand: “Ten eerste representativiteit. Als gedupeerden hun inboedel komen controleren of uitzoeken, dan is een schone nieuwe locatie toch prettiger om te bezoeken dan een verouderde locatie. Daarnaast is het voor medewerkers fijn om in een stimulerende moderne, goed geoutilleerde locatie te werken. Het tweede is efficiency. In de oudere panden hadden we een veel slechtere efficiency voor wat betreft ruimte. De nieuwe panden zijn ruim van opzet en zeer efficiënt ingedeeld. Duurzaamheid is de derde reden. De panden die we verlaten hebben waren slecht geïsoleerde panden die op gas verwarmd werden. Alle nieuwe panden zijn goed geïsoleerde panden, met uitsluitend led verlichting, die niet meer op gas zijn aangesloten en zijn voorzien van zonnepanelen. De duurzaamheidsklasse varieert van A+ naar A+++. Een stap die ons dichter brengt tot een CO2 neutrale bedrijfsvoering.”

Vestiging Breda