Hanselman Groep wordt SOCOTEC

Hanselman Groep is sinds 1 augustus 2021 onderdeel van SOCOTEC, het Franse Ingenieursbureau met ruim 10.000 medewerkers in 26 landen gericht op o.a. technisch advies, risk-management, project- en gebouwveiligheid door Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC).” Vanaf het tweede kwartaal 2023 gaan we verder onder de naam SOCOTEC”, meldt de Hanselman Groep vandaag in een nieuwsbrief aan haar relaties.

Wij hebben er bewust voor gekozen de naam Hanselman Groep voorlopig wel aan de nieuwe naam verbonden te laten. Zo zult u onze huidige naam, naast het nieuwe SOCOTEC logo, voorlopig zien in onze communicatie, zoals correspondentie, offertes, social media en op onze bedrijfsauto’s en werkkleding.”

Dienstverlening Hanselman Groep blijft ongewijzigd

De Hanselman Groep benadrukt dat alle bedrijfsactiviteiten inclusief contractuele verplichting ongewijzigd blijven. Hetzelfde geldt voor de  telefoonnummers en kantoorlocaties.”Ons team van experts en adviseurs blijft u voorzien van de diensten en ervaringen zoals u van ons gewend bent. In de komende periode informeren wij u via de (social) media met nieuwsupdates over het dienstenpakket van SOCOTEC en de voortgang van het rebranding-proces”, aldus de directie in de brief.