Hanselman Groep breidt in één maand uit met drie experts, één schadebehandelaar en twee secretaresses


De Hanselman Groep heeft zich met ingang van deze maand versterkt met zes nieuwe medewerkers: de schade-experts Harold Penninx, Bob Volmer en Bram Kerkhof, schadebehandelaar Frank van de Poel en de beide secretaresses Rianne van der Zee (Expertise) en Dewy Wester (ProScan).

Harold Penninx is deze maand begonnen als Vakgroepmanager en Schade-Expert voor de vakgroep Bouw & Infra. De afgelopen vier jaar was hij actief als Senior Expert CAR/AVB en daarvoor werkte hij ruim twee jaar als Senior Loss Adjuster CAR/Aansprakelijkheid bij EMN Expertise, bijna vijf jaar als Adjunct Directeur/Senior Adjuster bij Arntz | van Helden, ruim 3,5 jaar als Senior Consultant Construction Risk Practice EMEA bij Marsh, ruim 8,5 jaar als Senior Schade-Expert bij Cunningham Lindsey.

 De Vakgroep Transport & Techniek is uitgebreid met twee experts: Bram Kerkhof en Bob Volmer. Laatstgenoemde is aan de slag gegaan in de functie van Schade-Expert Zwaar Materieel. Hij komt uit de autoschadesector. De afgelopen 27,5 jaar werkte hij als bedrijfsleider bij Autoschade Albert Kip.

Frank van der Poel is begin oktober gestart als schadebehandelaar. Het afgelopen jaar was hij werkzaam als binnendienstmedewerker bij Het Financieel Advies en daarvoor 14,5 jaar bij Bovemij Verzekeringen, achtereenvolgens als Facilitair medewerker, als schadecorrespondent en Specialist Inkomensverzekeringen