FRISS opgenomen in de Insurance Times Insurtech top 50


FRISS, geïmplementeerde oplossing voor trust automation bij P&C-verzekeraars, kondigt met trots aan deel uit te maken van de prestigieuze Insurance Times Insurtech50-lijst.  Met een indrukwekkende impactscore van 10 versterkt FRISS zijn positie als innovatieve kracht binnen de insurtech-wereld. 

De Insurance Times Insurtech50-lijst erkent de meest innovatieve en invloedrijke insurtech-bedrijven wereldwijd, met in het bijzonder de bedrijven die aanzienlijke bijdragen en impact hebben geleverd aan de verzekeringsbranche. FRISS valt op tussen sectorgenoten door geavanceerde technologie, uitzonderlijke prestaties en toewijding om risico’s in het gehele polis-proces te identificeren – waardoor verzekeraars optimaal kunnen presteren. 

“We zijn vereerd om wederom deel uit te maken van de Insurance Times Insurtech50-lijst,” aldus Jeroen Morrenhof, CEO van FRISS. “Deze erkenning is het bewijs van de toewijding van ons team, en de transformerende impact van onze eerlijke en begrijpelijke AI-gestuurde oplossingen. We vernieuwen de manier waarop verzekeraars fraude detecteren en voorkomen, en creëren zo een veiliger en efficiënter ecosysteem voor verzekeringen.” 

Het platform van FRISS behelst de kracht van kunstmatige intelligentie en machinelearning om grote hoeveelheden data direct te analyseren, wat verzekeraars in de gelegenheid stelt om polis-verzoeken en claims met uiterste nauwkeurigheid te beoordelen. Door gebruik te maken van geavanceerde analyses en anomaliedetectietechnieken stelt FRISS verzekeraars in de gelegenheid data gedreven keuzes te maken, een gestroomlijnd claim-proces te creëren en hun organisatie te beschermen tegen fraude. 

Met een impactscore van 10 wordt de significante waarde van FRISS in de verzekeringsindustrie nogmaals onderstreept. Met behulp van innovatieve oplossingen heeft FRISS niet alleen verzekeringsmaatschappijen geholpen miljoenen euro’s te besparen door fraude te minimaliseren, maar heeft het ook operationele effectiviteit, klantervaring en risicomanagementstrategieën aanzienlijk verbeterd. 

Benoemd te worden in de Insurance Times Insurtech50-lijst toont FRISS zijn toonaangevende positie binnen het wereldwijde insurtech-ecosysteem. Deze erkenning draagt bij aan FRISS’ toewijding om een rol te spelen in de transformatie van de gehele industrie en bevestigt dat het een loyale partner is voor verzekeraars die proactief fraude en risico’s willen minimaliseren. 

FRISS blijft innoveren en uitbreiden, waarbij deze erkenning een krachtige bijdrage levert aan de visie en leiderschap van het bedrijf. FRISS blijft zich inzetten voor het leveren van geavanceerde Trust Automation-oplossingen die verzekeraars helpen het digitale en complexe landschap een stap voor te blijven. Kijk hier voor de volledige Insurtech50 lijst