Francie Peters vijf keer te zien in uitzendingen ‘Doe maar duurzaam’ RTL Z

Morgen (zaterdag 27 februari a.s.) is Francie Peters, directeur van de Bureaus, wederom te gast in het TV-programma ‘Doe maar Duurzaam’ dat op RTL Z wordt uitgezonden. Dit is de aftrap van vijf TV-optredens waarin zij telkens een ander aspect van de letselschade onder de aandacht brengt.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a.  de rollen die de medisch adviseur, rekenkundig adviseur en arbeidsdeskundige vervullen in het schadeproces. Ook staat zij stil bij een kenmerkende dienstverlening van de Bureaus: de carrouselintake. “Op deze manier wil ik betrokkenen er op wijzen dat zij zelf meer de regie in hun eigen letselschadezaak kunnen pakken”,  aldus Francie Peters. “Ik zie namelijk te vaak dat betrokkenen niet weten hoe het schadeproces in elkaar steekt en welke professional nu waarvoor verantwoordelijk is.”

 De uitzendingen van Doe maar Duurzaam zijn te zien bij RTL Z op zaterdag van 17.30 uur tot 18.00 uur, zondag van 16.30 tot 17.00 uur en maandag van 7.30 tot 8.00 uur. De eerste uitzending is op 27 februari, de laatste uitzending is dan precies 1 maand later op 27 maart.