Ervaren schade-experts Mathijs Hoek en Niels de Zeeuw starten eigen contra-expertisebureau: Aspect Expertise B.V.


De beide ervaren schade-experts Mathijs Hoek (NIVRE-re) en ing. Niels de Zeeuw (NIVRE-re FUEDI-ELAE starten per 1 oktober a.s. een eigen contra-expertisebureau onder de naam Aspect Expertise. Vanuit een binnenkort te betrekken kantoorpand aan de Bijdorp-Oost 42 in (2992 LA) Barendrecht zullen zij hun werkzaamheden verrichten die primair gericht zijn op het verrichten van contra-expertises in de breedste zin van het woord.

Na 17 jaar (Mathijs) resp. 14 jaar (Niels) jaar als contra-expert bij Troostwijk Expertises te hebben gewerkt  geven zij aan de tijd rijp te achten voor een nieuwe stap waarmee een lang gekoesterde wens naar het zelfstandig ondernemerschap in vervulling gaat.

Mathijs is in 1991 gestart als schade-expert bij E. Hoek Expertise B.V. Daarna werden diverse dienstverbanden doorlopen bij gerenommeerde expertisebureaus waaronder GAB Robins Takkenberg, EMN Expertise, McLarens Young International en Troostwijk Expertises. Na  diverse betrekkingen in de bouw- en aannemerswereld en na het in de avonduren voltooien van de opleiding HTS-Bouwkunde is Niels  in 2009 toegetreden tot de expertisemarkt. Hij is uitgegroeid tot een ervaren bouwkundig schade-expert met een ruime ervaring op nationaal en internationaal niveau. “