Eerste jubileum Annual Autumn Insurance Party Arntz| van Helden bv andermaal druk bezocht en geanimeerd

Vorige week donderdag 12 oktober organiseerde Arntz | van Helden bv / Halyard Risk bv (onderdeel van de Van Ameyde Group) voor de vijfde keer op rij haar traditionele Annual Autumn Insurance Party. Van het event, dat werd gehouden in de Boathouse aan de Kralingse Plas, waren meer dan 250 relaties uit de verzekerings- en schaderegelingsbranche getuige.

In een korte toespraak tot de aanwezigen vertelde algemeen directeur René van Dijk dat zowel Arntz | Van Helden als Halyard Risk terugkijken op een goed jaar met mooi werk en tal van nieuwe klanten. Hij bedankte de relaties voor de goede samenwerking in het afgelopen jaar.  Ook meldde hij dat mede vanwege de groei van het aantal werkzaamheden de Transport-/goederen afdeling de afgelopen maanden is uitgebreid met twee schade-experts, te weten Marcel Beljaars en Rutger Berghout. Het secretariaat werd tevens met twee dames uitgebreid. Rudolf Indemans werd aangetrokken ter uitbreiding van de Marine afdeling en voor het uitvoeren van JH143 inspecties voor Halyard Risk.

Aansluitend werden de vele gasten getrakteerd op een warm Italiaans/Mexicaans buffet en een gevarieerd walking dinner. Vanwege het eerste jubileum werden zij als afsluiting bovendien verrast met een optreden  van zanger Andrew Dean.