Druk bezochte Beaujolais Party EMN wederom geanimeerd en geslaagd

 Voor het eerst in de decennialange historie van de EMN Beaujolais Party van EMN – traditioneel gehouden op de derde donderdag van november, eerst in Nieuwegein, later in Rotterdam  – was de animo binnen de verzekerings- en schaderegelingsbranche voor dit event zo groot dat er een ‘deelnemersstop’ moest worden afgekondigd. 

Vorige week donderdag was  het onder de Erasmusbrug gelegen etablissement ‘Prachtig’ dan ook andermaal een volle bak. Medewerkers van verzekeraars, makelaars en andere relaties waren naar de Maasstad gekomen om met de medewerkers van EMN en andere aanwezigen in een geanimeerde sfeer bij te praten en nader kennis te maken. Uiteraard onder het genot van een hapje – walking dinner-en een drankje,  waaronder de nieuwe Beaujolais Primeur, waarvan iedereen bij vertrek een fles mee naar huis kreeg.

Tussendoor werden de vele aanwezigen in een korte toespraak welkom geheten door Wim den Ouden. Manager Brand  en bedankte hij de opdrachtgevers voor het in EMN  gestelde vertrouwen. Hij belichtte kort de ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Zo bestempelde het aanbod binnen EMN Property als ‘verantwoord’. “Bijzondere excessen door natuurgeweld bleven dit jaar uit. De breed aangekondigde zomerstorm van juli was beheersbaar en ook de storm die eerder deze maand over ons land raasde konden wij met 60 medewerkers goed aan. De kwaliteit van het werk was opvallend, zowel voor de disciplines techniek, agro, opstal, inhoud als bedrijfsschade.”

Tevredenheid is er bij EMN ook over het verkregen werk op het gebied van CAR/Liability. “Wel staan er vanwege de expansie diverse vacatures open. De zoektocht naar talent die in de verzekeringsindustrie en expertisebranche willen werken is echter moeizaam. We zijn allemaal op zoek naar die speld  in de hooiberg waarbij vanuit  onze moeder CED diverse acties worden ondernomen om talentenpools en traineeships op te starten. Een maatschappelijke verantwoording die wij als organisatie om deze wijze voor te sorteren op de toekomst”, aldus Den Ouden , die ervan overtuigd zegt te zijn dat de klimatologische veranderingen niet afnemen. “We moeten klaar zijn voor een nieuwe calamiteit . Randvoorwaardelijk is hierin je personeelsbestand op orde te houden, investeren in nieuw talent en als kennisorganisatie van meerwaarde zijn en blijven in onze verzekeringsindustrie. Innoveren en dagelijks blijven verbeteren aan kwaliteit is voor ons van essentieel belang.”