Daniël Hofmans, oprichter Hofmans Letselschade, overleden op 72-jarige leeftijd

Vorige week dinsdag 5 oktober jl. is mr. Daniël (Daan) Hofmans overleden. Hij was 72 jaar. Daniël was de oprichter van Hofmans Associates Letselschade Consultancy BV, kort weg Hofmans Letselschade.

Na zijn studie rechten aan de VU in Amsterdam is hij zeventien jaar werkzaam geweest als Hoofd Rechtshulp van DAS Rechtsbijstand en vervolgens was hij vier jaar directeur van Business and Law, een samenwerkingsverband van advocatenkantoren. In 1997 heeft Daniël het kantoor Hofmans Letselschade opgericht. De afgelopen jaren zijn inmiddels duizenden cliënten door Hofmans Letselschade geholpen bij het verhalen van hun schade. 

Op 1 juli 2017 is Daniël Hofmans een nieuw hoofdstuk gestart in de geschiedenis van Hofmans Letselschade. Hij heeft het stokje overgedragen aan twee collega’s: Annemiek van Reenen-ten Kate en Maaike van den Berg, die het bedrijf succesvol hebben voortgezet. Sindsdien is Hofmans Letselschade verder gegroeid.

In een rouwadvertentie omschrijven Annemiek van Reenen-ten Kate en Maaike van den Berg Daan als “kleurrijk, sprankelend, oor en oog voor iedereen, lief, eigenzinnig, modieus, grappig, verbindend en alles uit het leven halend. En nog zoveel meer. Ons leven zal niet meer hetzelfde zijn zonder jou.” De uitvaart van Daniël Hofmans zal besloten zijn. Condoleances kunnen worden gedeeld via condoleanceregister Memori.nl – https://www.memori.nl/gedenkplaats/daniel-hofmans/ –  of via Hofmans letselschade: www.hofmansletselschade.nl