Crawford & Company neemt per vandaag Schaderegelingsburo R.P. van Dijk over

Crawford & Company  heeft vandaag ( 1 april) de aankoop aangekondigd van Schaderegelingsburo R.P. van Dijk B.V., een schaderegelingsbureau dat met een 13-tal medewerkers actief is op het gebied van letsel- en overlijdensschades, gevestigd is in De Meern en actief is door heel Nederland.

Het in 1989 opgerichte  bureau biedt een scala aan specialistische diensten aan voor de regeling van personenschadeclaims namens verzekeraars, heeft een uitgebreide ervaring in het behandelen van letsel- of overlijdensclaims en het afhandelen van medische aansprakelijkheidsclaims. Schaderegelingsburo R.P. van Dijk B.V. biedt tevens betrouwbare reserveringsadviezen en actuariële berekeningen.

De acquisitie sluit aan bij Crawford’s strategie om gericht de dienstverlening verder uit te bouwen in de landen waarin Crawford actief is. In de Benelux volgt deze acquisitie op de overname van Penta Expertise & Consult N.V. in 2019 in België en BosBoon Expertise Group B.V. in 2021. Met deze acquisitie van bepaalde activa van SRB R.P. van Dijk B.V. breidt Crawford zijn personenschadepropositie voor de Nederlandse markt verder uit.

In een reactie op de acquisitie zei Andrew Bart, Crawford’s CEO, International Operations: “Met ons wereldwijde netwerk van ervaren schade-experts en loss adjusters heeft Crawford & Company een toonaangevende positie verworven in het behandelen van claims in de meest uiteenlopende vakgebieden. Het team van Schaderegelingsburo R.P. van Dijk B.V. is zeer bedreven in het afhandelen van alle vormen van letselschadeclaims en beschikt over specialistische lokale marktkennis die zorgt voor een efficiënte en effectieve oplossing van zelfs de meest complexe scenario’s. Ze zijn een uitstekende aanvulling op ons snel groeiende team van personenschade-experts in Nederland onder leiding van Niels de Kock, Country Manager, Nederland.”

“We zijn verheugd om deel te gaan uitmaken van het Crawford-team,” voegt Robert van Dijk, directeur van Schaderegelingsburo R.P. van Dijk B.V. toe. “Het bedrijf loopt voorop in de markt op het gebied van schaderegeling en is een bekende speler voor veel van onze opdrachtgevers. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe combinatie een goede stap is voor beide bedrijven als antwoord op de toenemende complexiteit van personenschaderegeling, de verwachtingen van onze opdrachtgevers en de toegenomen krapte op de arbeidsmarkt.”

Robert van Dijk