Context breidt aansprakelijkheidspraktijk verder uit met de komst van Kees Heijboer

Per 1 november 2020 is mr. Kees Heijboer B Ec (35) verbonden aan Context B.V. als expert en consultant. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van productaansprakelijkheidszaken en recall-schades. Zijn aandachtsgebieden liggen met name bij agrarische producten, voedingsmiddelen en industriële grondstoffen en fabricaten.

Kees is afkomstig van Sedgwick, waar hij 10,5 jaar werkzaam is. Aanvankelijk als Legal Counsel bij rechtsvoorganger Cunningham Lindsey en de afgelopen ruim acht jaar als Major & Complex Loss Expert.  Hij heeft jarenlang ervaring als senior schade-expert in de co-assurantiemarkt bij Sedgwick. Daarnaast was hij coördinator voor internationale aansprakelijkheidsschades voor de captives van verschillende multinationals. Kees heeft zijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam afgerond en heeft zijn bachelor Nederlands recht en master Bedrijfsrecht aan de Rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam behaald.

“We zijn blij Kees te mogen verwelkomen. Behalve met zijn ruime ervaring als expert brengt hij als Millennial de volgende generatie in ons team”, aldus  managing partner Michael Blonk. Het team van aansprakelijkheidsexperts van Context bestaat daarmee uit Jeroen van de Mortel, Inge Winter en Kees Heijboer. Zij zijn allen zeer ervaren specialisten en bieden opdrachtgevers ondersteuning bij de behandeling van aansprakelijkheidsclaims en recalls op alle mogelijke gebieden.