Codex Mulder Advocaten reikt op 5 september a.s. oeuvreprijs ‘de Jurrian’ voor tiende keer uit

Het in Amsterdam gevestigde advocatenkantoor Codex Mulder Advocaten reikt op donderdag 5 september a.s.  voor de tiende keer ‘de Jurrian’ uit,  dé oeuvreprijs die wordt uitgereikt aan een van de genomineerde vakmannen of vakvrouwen  met uitzonderlijke kwaliteiten die zich langdurig toonaangevend voor het transport- en verzekeringsvakgebied, heeft ingezet.

De uitreiking van deze prestigieuze prijs, die volgens de het Amsterdamse advocatenkantoor inmiddels wordt gezien als blijk van erkenning in de transportverzekeringsbranche, vindt plaats tijdens de jaarlijkse nazomerborrel van Codex Mulder Advocaten op 5 september a.s. in Amsterdam.   

  De Jurrian

In 2009 is de oeuvreprijs, een bronzen beeld van Hans Terlingen, voor het eerst door Codex Mulder uitgereikt aan Jurrian Koetsier, advocaat bij Codex Mulder Advocaten BV, vanwege zijn uitzonderlijke staat van dienst als raadsman in dit specifieke vakgebied, met een waslijst aan jurisprudentie op zijn naam. “De uitreiking  van de ‘Jurrian’ aan Jurrian Koetsier betekende ook dat de lat erg hoog is gelegd voor zijn opvolgers.|

De volgens mensen hebben ‘de Jurrian‘ gewonnen: 2009: Jurrian Koetsier (Codex Mulder), 2010: Hans Settels (Aon), 2011: Anneke Kooiman (Delta Lloyd), 2012: Lex Heiner (Hienfeld), 2013: Cor Walstra † (XL Insurance PLC), 2014: Rinus van der Burg (Allianz) 2015: Rik de Koning (Hamer en Van Hussen), 2016: Marcel van Beest (DMI), 2017: Maarten Hoogendam (Amlin) en 2018: Marcel Grondman (Meijers).

Op de foto Hinno Postma van Codex Mulder Advocaten met Marcel Grondman (Meijers), de winnaar van vorig jaar.