CED versterkt managementteam Taxaties & Inspecties met twee ‘oude bekenden’: Marcel Bromet en Sander Dronkers


Om de groeiambitie van CED op het gebied van waardebepalingen, taxaties en technische inspecties te realiseren wordt het managementteam van CED T&I (voorheen HDS) per 1 mei a.s. versterkt met twee ervaren mensen uit het vakgebied: Marcel Bromet (links) en Sander Dronkers, die beiden afkomstig zijn van de Troostwijk Groep, waar zij resp 7 jaar en ruim 8,5 jaar hebben gewerkt als Manager Waardebepalingen.

Met hun komst naar CED keren zij terug bij hun vorige werkgever. Sander werkte eerder vijf jaar bij HDS als taxateur en daarna ruim elf jaar als directeur. Marcel werkte zelfs ruim 17,5 jaar bij HDS als directeur.   In de loop der jaren hebben zij een brede ervaring opgebouwd in onder andere productontwikkeling, waardebepaling op afstand, het opzetten van een riskmanagement platform, risicobeoordelingen gecombineerd met waardebepalingen en meer. “Deze kennis en kunde staat nu ten dienste van bestaande en toekomstige relaties van CED T&I die zoeken naar innovatie vormen en toepassingen van waardebepaling en inspectie (bijvoorbeeld remote)”, meldt CED in een artikel in haar deze week verschenen relatiemagazine. (https://www.ced.nl/nieuws/taxaties-inspecties-versterkt-managementteam)

Tot het brede palet oplossingen dat CED biedt, behoren ook Taxaties & Inspecties (T&I). Bouwkundigen, werktuigbouwkundigen en andere technici voeren waardebepalingen en taxaties uit van opstal en inventaris, en technische inspecties om risico’s in te schatten. De ervaren en gecertificeerde taxateurs van CED staan ingeschreven in het Verenigd Register van Taxateurs (VRT). Dit betekent dat zij voldoen aan de gestelde criteria op het gebied van vakbekwaamheid, deskundigheid en integriteit .