BELFOR organiseert wekelijks op vrijdagmiddag pubquizzen voor relaties als alternatief contactmoment

Om het persoonlijk contact met de medewerkers van ketenpartners, opdrachtgevers en andere klanten in coronatijd op peil te houden organiseert reconditioneringsbedrijf BELFOR de komende weken om de werkweek af te sluiten een geanimeerde online pubquiz.

In een toelichting op het initiatief schrijft Patrick Neeleman van BELFOR: “In tijden zoals deze waarin we nog maar weinig kunnen lachen, plezier hebben en met elkaar zijn hebben we allemaal behoefte aan iets leuks! BELFOR heeft daardoor een pubquiz bedacht om partners, klanten en opdrachtgevers bij elkaar te krijgen en te houden en op een leuke doch informatieve manier contact met elkaar te hebben.

Wegens het succes zijn alle vrijdagen in februari reeds volgeboekt alsmede de eerste vrijdag in maart, maar zolang u ons aangeeft dat u hierin interesse heeft, dan regelen wij het zoals we dat altijd doen en u ook van ons gewend bent.”

Voor vragen en/of aanmeldingen kan contact opgenomen worden met Patrick Neeleman en/of Natasja den Otter via sales@nl.belfor.com