Aydin Karatas promoveert bij SAS Calamiteitendiensten van manager tot algemeen directeur


Aydin Karatas heeft promotie gemaakt bij SAS Calamiteitendiensten in Schiedam. Na bijna twee jaar bij het calamiteiten- en specialistische reinigingsbedrijf te hebben gewerkt als manager is hij nu aangesteld als algemeen directeur.

SAS Calamiteitendiensten, gestart in 2020,  heeft eerder “als gevolg van de groeiende klantvraag” een nieuw, ruimer  bedrijfspand in gebruik genomen aan de Jan van Galenstraat 26 in  Schiedam op het  industrieterrein Vijfsluizen. Het bedrijf  houdt zich bezig met Salvage & Storing Service 24/7,Specialistische reiniging, Lekdetectie, Specialistische droging, Slotenservice en Bouwkundige afdichtingen.

Momenteel zijn er drie mensen in vaste dienst en daarnaast wordt er met diverse uitzendkrachten gewerkt en vaste onderaannemers. Dagelijks werken er in totaal 13 vakmensen.   Na een jaar in bedrijf te zijn vestigde SAS Calamiteitendiensten zich in een bedrijfspand van 70 vierkante meters in Rozenburg Zuid-Holland. Na de komst van Aydin Karatas vier maanden later  werd het bedrijfspand nog verder uitgebreid, maar dit was maar voor een korte tijd afdoende om te kunnen blijven voldoen aan de toegenomen klantvraag.