Arntz|van Helden / Halyard Risk opent nieuwe vestiging in Cannes


Arntz|van Helden / Halyard Risk opent per 1 maart a.s. een nieuw kantoor in Cannes, Zuid-Frankrijk. “Met deze nieuwe uitvalsbasis kunnen wij de toenemende vraag naar schade-expertise en JH143-werfinspecties aan de mediterrane kust optimaal, sneller en meer duurzaam  bedienen. De dienstverlening vanuit Cannes zal zich uitstrekken van Barcelona tot voorbij Viareggio (Italië). Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met een bureau dat vlaggenstaatinspecties uitvoert in dezelfde regio”, licht het expertisebureau de komst van de nieuwe vestiging toe.

Arnold Warmerdam, medeoprichter van Halyard Risk,  zal namens Arntz van Helden / Halyard Risk leiding geven aan de nieuwe vestiging in Cannes. Hij heeft jarenlange ervaring en expertise als surveyor en riskconsultant. Arnold gaat  samenwerken met Eduard Henny, eveneens een zeer ervaren maritiem surveyor in de internationale maritieme wereld. Eduard werkt onder andere als vlaggenstaat- surveyor voor de Kaaimaneilanden en heeft specifieke kennis van de mediterrane markt.

Arntz|van Helden / Halyard Risk: “Gezamenlijk biedt dit nieuwe team een compleet pakket aan maritieme expertdiensten aan verzekeraars, (verzekerings)makelaars en eigenaren. Zo omvat de dienstverlening naast vlaggenstaatinspecties, conditie-surveys, taxaties en pre-entry surveys voor (mega)jachten, ook lokale risico-inspecties voor scheepswerven (JH143) bij nieuwbouw en refits. Met betrekking tot de laatstgenoemde diensten is het ook goed om te weten dat Arnold naast zijn werkzaamheden voor de nieuwe vestiging in  Cannes zijn mentorrol voor de wereldwijde JH143-werfinspecties blijft vervullen.”

Dichtbij en efficiënt

Het nieuwe kantoor in Cannes brengt de dienstverlening van Arntz van Helden/ Halyard Risk letterlijk dichter bij de verzekerde schadegebeurtenissen van haar opdrachtgevers. “Daarnaast  bieden  wij  ook  ondersteuning  aan  opdrachten  van  de logistieke en landmateriaal afdelingen van Arntz van Helden die plaatsvinden in de mediterrane regio. Door ter plaatse aanwezig te zijn, kunnen wij sneller en efficiënter reageren op verzoeken. Daarbij staat het beheren van risico’s en minimaliseren van schades centraal, of het nu gaat om een incident op zee of schade tijdens bouw of refit.

Meer informatie:  e-mail arnold.warmerdam@arntz.nl, tel 06 52 01 07 21