Arntz| van Helden bv organiseert voor de 4e keer de Annual Autumn Insurance Party


Op donderdag 20 oktober 2022 organiseerde Arntz | van Helden bv (onderdeel van de Van Ameyde Group) de met circa 250 gasten drukbezochte AAI Party. In een korte toespraak tot de aanwezigen vertelde algemeen directeur René van Dijk dat Arntz | Van Helden terugkijkt op een goed jaar met mooi werk en tal van nieuwe klanten. Hij bedankte de relaties voor de goede samenwerking in het afgelopen jaar.  Ook meldde hij dat mede vanwege de groei van het aantal werkzaamheden op het gebied van transportgoederenschades de afgelopen periode de samenwerking met Van Ameyde Marine is geïntensiveerd en dat de afdeling, die bestaat uit Bart Hoogstad, Kees den Ouden en Peter Peschier, de komende tijd verder wordt uitgebreid met nieuwe medewerkers.

Hij maakte bekend dat het managementteam wordt uitgebreid met Bart Hoogstad,  die vorig jaar in dienst is getreden bij het (maritiem) technisch schade-expertisebureau in de functie van Senior Expert. Met zijn komst bestaat het managementteam van Arntz | Van Helden daarnaast uit René van Dijk, Mark van Hamersveld en Sjoerd Krijgsman.Bart Hoogstad is sinds 1997 werkzaam in de verzekerings- en schaderegelingsbranche waar hij bij diverse bedrijven verschillende functies heeft bekleed.

Bart Hoogstad

Halyard Risk opent hubs in Singapore, Verenig Koninkrijk en Esland.

Bij Halyard Risk B.V., onderdeel van Arntz | Van Helden, zien ze de vraag naar risico-inspecties toenemen.  Zij richt zich op taxaties en risicomanagementinspecties uitgevoerd op scheepswerven en schepen, waaronder de zogeheten gespecialiseerde JH 143 inspecties. Tijdens de feestelijke bijeenkomst kondigde René van Dijk verder aan dat Halyard Risk hubs gaat openen in Singapore, Verenigd Koninkrijk en Estland. Dit doen zij in samenwerking met collega’s van Van Ameyde Marine. Eén en ander zal plaatsvinden onder leiding van Arnold Warmerdam.