Arnoud Klaren neemt dagelijkse leiding BELFOR Technology over van Sietze van der Velde


Per 1 januari 2021 heeft Arnoud Klaren de dagelijkse leiding van BELFOR Technology overgenomen van Sietze van der Velde, die deze functie de afgelopen 20 jaar heeft vervuld en daarmee sinds jaar en dag het gezicht is van BELFOR Technology. Laatstgenoemde heeft aangegeven het wat rustiger aan te willen doen en dus wat meer tijd voor zichzelf te willen hebben. Hij zal Arnoud ondersteunen en daarnaast zijn taken binnen de Marine & Offshore afdeling blijven voortzetten in het jaar 2021.

Arnoud heeft als onderdeel van het salesteam binnen BELFOR (Nederland) B.V. de afgelopen 2,5 jaar BELFOR Technology breder op de kaart gezet. “Het is dan ook geen vreemde stap dat Arnoud dus per 1-1-2021 het operationele gezicht is geworden van onze drie technische locaties in het land”, aldus BELFOR. “Arnoud is reeds een graag gezien gezicht in de markt van Technische & Preventieve reconditionering op het gebied van sales en accountbeheer, maar doordat Sietze van der Velde regelmatig in het buitenland verblijft en het komende jaar het wat rustiger aan wil gaan doen is een opvolging door Arnoud in de dagelijkse leiding een logische keuze.”

Grootse plannen

BELFOR Technology heeft volgens de nieuwe operationeel directeur frootse plannen als het gaat om verdere uitbreiding van haar activiteiten verklaart Arnoud: “Daarbij is het van belang dat de vestigingen de juiste aandacht en sturing blijven krijgen zowel nu als in de toekomst zeker nu Sietze heeft aangegeven een stap terug te doen en zijn focus gaat leggen op de Marine & Offshore projecten. Ik zie het als een ontzettend mooie uitdaging die ik graag met beide handen aanpak en zie de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Vincent Talle, Algemeen directeur, vult tot slot aan dat deze fundamentele verandering volledig past binnen de lange termijn strategie van BELFOR. “Immers, er zit een enorme dynamiek in deze markt waar we enerzijds initiatiefnemer van zijn en anderzijds naadloos proberen aan te sluiten bij alle wensen, eisen en verwachtingen van onze klanten en opdrachtgevers en dat kan alleen met een goede dagelijkse leiding.”

Sietze van der Velde