AREPA kondigt benoeming aan van Aschwin Falck als nieuwe Sales Manager in Nederland


AREPA, wereldwijd marktleider op het gebied van reconditionerings- en inspectiewerkzaamheden, heeft de benoeming bekend gemaakt van  Aschwin Falck als Sales Manager in Nederland per 1 maart a.s. Voorafgaande aan zijn indiensttreding bij AREPA heeft Falck zijn sporen verdiend in verkoop- en managementfuncties bij nationale en internationale firma’s zoals Lengkeek, Cunningham Lindsey (Sedgwick) en Delta Lloyd Group (NN Group).

AREPA is een onderdeel van Envista Forensics, een mondiaal opererend forensisch adviesbureau gevestigd in Atlanta, Georgia, USA. Op de vraag waarom Falck in dienst treedt bij AREPA, antwoordt Scott Carroll, Global Sales Director:  “Aschwin heeft veel ervaring in verkoop- en managementfuncties, heeft een goede staat van dienst in het strategisch ontwikkelen van nieuwe en bestaande bedrijven, en in het opstellen en behalen van agressieve groeidoelstellingen. Gedurende zijn carrière heeft hij zich steeds volledig ingezet om de klant maatwerk en turnkey oplossingen te bieden, en ik ben verheugd dat hij deze diensten nu ook aan de gewaardeerde klanten van AREPA kan bieden”.

Falck voegt daaraan toe: “AREPA is een vermaarde marktleider en ik zie er met veel enthousiasme naar uit om de nieuwe baan als Sales Manager vervullen. Ondanks dat AREPA de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is er duidelijk nog heel veel potentie om het marktaandeel in Nederland, Europa en daarbuiten te vergroten. Het is een voorrecht om onderdeel te zijn van een organisatie, zoals AREPA, die zo toegewijd is aan haar klanten en hen altijd zal helpen om na een schade weer zo snel mogelijk de gewone gang van zaken te hervatten”.

AREPA (www,arepa.com) maakt in Noord-Amerika al 25 jaar onderdeel uit van de reconditioneringssector, maar het bedrijf en het merk bestaan al bijna 40 jaar. Falck is per 1 maart a.s. bereikbaar bereiken via asf@arepa.nl of mobiel via (0031) 06 53 47 32 16.