Andriessen Expertise Groep voert bij 30-jarig bestaan enkele wijzigingen door; SRB-Rasenberg wordt NXT Expertise

De Andriessen Expertise Groep bestaat uit de bedrijfsonderdelen Andriessen Expertise, SRB-Rasenberg en AVUS Nederland. Naar aanleiding van haar dertigjarig bestaan in 2021 voerde zij recent de venkele wijzigingen door

SRB-Rasenberg wordt NXT Expertise

De naam SRB-Rasenberg is komen te vervallen. Het bedrijfsonderdeel gaat nu verder onder de naam NXT Expertise. Binnen dit bedrijfsonderdeel worden de minder complexe letselschadezaken behandeld met een hoge mate van efficiëntie.

Andriessen Expertise

Verder is het beeldmerk van bedrijfsonderdeel Andriessen Expertise gemoderniseerd. Binnen dit bedrijfsonderdeel worden de meer complexe vormen van personenschade behandeld.

Nieuwe websites

Tot slot zijn  de websites van Andriessen Expertise en NXT Expertise vernieuwd en kreeg bedrijfsonderdeel AVUS Nederland een eigen website:  www.andriessenexpertise.nl, www.nxtexpertise.nl en www.avusnederland.nl . “Met een frisse en gemoderniseerde uitstraling tonen wij onze ambitie om onze klanten, net als in de afgelopen 30 jaar, ook toekomstig te blijven voorzien van onze hoogwaardige dienstverlening”, meldt Andriessen Expertise Groep.