Andriessen Expertise breidt team uit met drie personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundigen

Andriessen Expertise breidt haar team met drie nieuwe personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundigen: Nick van Rooijen, Gemma Kalmeijer en Mark Behlau. “Met de komst van deze nieuwe collega’s kunnen wij weer beter tegemoet komen aan de grote vraag naar onze dienstverlening. Wij houden onze vakmatige kwaliteit en werkplezier daarbij als onze richtlijnen”, aldus Andriessen Expertise.

Van hen is Nick van Rooijen (links) inmiddels al aan de slag gegaan als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige. “Nick heeft zowel aan de slachtofferzijde als aan de aansprakelijke zijde gewerkt en zal zich bij ons verder gaan specialiseren in het prachtige vak. Met Nick vergroten we onze groep experts in het Oosten van Nederland”, aldus het letselexpertisebureau. Eerder werkte hij ruim drie jaar als Letselschaderegelaar bij TVM Verzekeringen, 2,5 jaar bij ARAG Rechtsbijstand als Jurist Letselschade, 2,5 jaar bij Centrale Raad van Beroep als Zittingsgriffier en ruim 1,5 jaar als Juridisch Advieur bij FNV Bondgenoten.Op 5 juni start Gemma Kalmeijer als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige. “Gemma is breed opgeleid en heeft veel ervaring in ons werkveld. Ze heeft ook gewerkt voor zowel slachtoffers als aansprakelijke partijen en is daarnaast ook altijd betrokken (geweest) bij beroepsverenigingen, mediation en beroepsopleidingen. Met Gemma vergroten we onze groep experts in de meer Oostelijke en Noordelijke provincies.”

Zij werkte de afgelopen vier jaar als Senior Letselschade Expert co-assurantiën bij Avéro Achmea en daarvoor runde zij 8,5 jaar haar eigen bureau onder de naam Kalmeijer Letselschade & Mediation. Eerder werkte zij 2,5 jaar als Jurist, Personenschade-expert en NMI Mediator bij Raasveld Expertise, een jaar als Personenschadedeskundige bij  Wolthers Jagersma Letselschade, acht jaar in dezelfde functie bij Tijbout Letselschade, twee jaar als Letselschadejurist bij Toplis & Harding, twee jaar als Jurist Onrechtmatige Daad bij DAS Rechtsbijstand  en drie jaar als Letselschadejurist en Junior Letselschademedewerker bij ANWB Rechtshulp.

Op 1 augustus zal Mark Behlau  starten als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige. “Mark is al 15 jaar werkzaam aan ‘de slachtofferzijde’ en heeft daar veel ervaring opgedaan in de letselschade-afwikkeling. Met Mark vergroten we onze groep experts in de meer Zuidelijke provincies.”

Hij is afkomstig van Justiz Letselschade waar hij de afgelopen 5,5 jaar werkzaam was als Jurist Personenschade en Aansprakelijkheidsjurist. Daarvoor werkte hij ruim 10,5 jaar als (Senior )Letselschadejurist en Schaderegelaar a.i.  bij DAS Rechtsbijstand en ruim vijf jaar als Medewerker Rechtswinkel bij Rechtswinkel Venlo.

,