ALECTO Consulting gaat internationaal door samenwerking met Context International

Het Belgische  expertisekantoor ALECTO Consulting gaat samenwerken met Context International om klanten nog beter te adviseren bij internationale claims. ALECTO Consulting is een jong, onafhankelijk expertisekantoor, actief in de verzekeringssector dat op korte tijd zeer sterk gegroeid is. Naast de traditionele expertises in de branches property en liability zijn ze actief in verschillende nichesdomeinen zoals cyberclaims, bedrijfsschades (BI), milieuschades en voedselcontaminaties.

Michael Blonk, voorzitter van Context International: “Sinds maart 2022 maakt ALECTO Consulting deel uit van ons netwerk. Het in 2018 opgerichte bureau wordt geleid door Ruth Saeys en Bart Hertegonne en vertoont veel parallellen met Context International. Door de wijze waarop ze zijn georganiseerd, hoe zij schades aanpakken en wat hun specialismes betreft, zijn zij een sterke aanwinst voor het netwerk. ALECTO Consulting werkt in België al voor een aantal klanten waarvoor wij ook optreden: zo zijn we het gesprek met hen aangegaan. Ze zijn ongelooflijk ambitieus om zich in te zetten voor het netwerk en zijn net zo breed georiënteerd als wij.”m

 Ruth Saeys, bestuurder ALECTO Consulting :”“Wij zijn een jong bedrijf dat zeer snel gegroeid is. Het bedrijf bestaat momenteel uit een divers team van niet minder dan 11 experts, elk met hun eigen persoonlijkheid, expertise en kennis. Onze klanten hebben vaak een internationaal profiel. Wij zijn dan ook verheugd om deel uit te maken van de Context International -familie om hen nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze nieuwe partner heeft dezelfde professionele, pragmatische en klantgerichte aanpak die wij zo hoog in het vaandel dragen : wij delen hetzelfde DNA en kijken er dan ook erg naar uit om met hen samen te werken !”