7e editie van LetselVrouwen in teken veiligheid

Op 30 september jl. was de 7e editie van LetselVrouwen. 75 vrouwen waren aanwezig bij De Bureaus in Utrecht waar gedragsveiligheidskundige Annemarie Timmermans vertelde over het belang van veiligheid: wanneer voel je je veilig, wat brengt veiligheid je en hoe keren we na zo’n lange periode van voornamelijk thuiswerken weer veilig terug naar kantoor. “Veiligheid is ook zorgen voor elkaar, thuis maar ook voor je collega’s.”

 Na de presentatie werd er een pubquiz gespeeld waar onder leiding van DJ Fleur bij alle aanwezigen de kennis van de popmuziek werd getest. Daarna werd er onder het genot van drankje en een Surinaams buffet volop genetwerkt in het “sfeervolle kantoor van De Bureaus. LetselVrouwen heeft een jaar moeten overslaan door Corona maar ze zijn weer helemaal ‘back on track’! Het was heel duidelijk dat iedereen het enorm fijn vond elkaar weer live te kunnen zien en spreken.

De 7 LetselVrouwen, Francie Peters, Désirée Lam, Nadia Haase, Diny de Neef, Ellis Verhoeven, Ellen van den Berg en Annemiek van Reenen -ten Kate kijken terug op een fantastische avond en werken al aan de organisatie van de 8e editie