123RUIT.nl start met eigen opleidingen


“De groei van 123RUIT.nl bewijst dat onze specialisten elke dag weer hoge kwaliteit leveren”, aldus Stefan Clijnk, bestuurslid 123RUIT.nl. “Echter met de snel veranderende technologie is het aantoonbaar borgen van je kwaliteit belangrijker dan ooit.”Na een inventarisatie van het trainingsaanbod hebben 123RUIT.nl en TOI opleidingen de handen ineengeslagen. Speciaal voor 123RUIT.nl zijn er diverse opleidingen ontwikkeld. Daarbij heeft TOI dankbaar gebruik mogen maken van de kennis en kunde van AutoglasGilde.

0-meting

Edwin Balster, Learning & Developer Specialist bij TOI: “Iedere 123RUIT-deelnemer heeft een 0-meting doorlopen om het basisniveau te bepalen. Daarbij is duidelijk geworden dat de juiste kwaliteiten ruimschoots aanwezig zijn. Mede op basis van de bevindingen uit de 0-meting zijn de diverse opleidingen op maat gemaakt.

Toekomst

Clijnk: “De komende maanden ligt de focus op de ADAS-opleidingen. Daarbij gaat het niet om het uitvoeren van een kalibratie. De deelnemers voeren dagelijks tientallen kalibraties uit, dat hebben ze echt onder de knie en dat is ook bewezen tijdens de 0-meting. Voorbereiden op de toekomst staat centraal. Tijdens de opleidingen gaan we daarom veel dieper in op de technische achtergrond, de samenhang van diverse systemen, het borgen van de aansprakelijkheid en de communicatie met de klant.”

De opleiding wordt afgesloten met het officiële BOVAG-examen.