Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Woensdag 20 maart a.s.; Jong NIVRE: Interactief debat over (toekomst) vak en belang NIVRE

13 februari @ 15:30 - 18:00

Terugkijkend op een goede (start) waarin zij ruim vijftig nieuwe aspirant-leden heeft mogen verwelkomen en een geslaagde eerste bijeenkomst heeft georganiseerd met als onderwerp ‘Fraude’ heeft Jong NIVRE inmiddels het vizier gericht op 2019. “Dit jaar willen wij Jong-NIVRE nog meer op de kaart te zetten”, aldus Jong NIVRE, die op woensdag 20 maart a.s. haar tweede event zal organiseren: vanaf 15:30 uur in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum aan De Boompjes in Rotterdam.

“Het belooft een interactief programma te worden met een interessant debat over het vak en het belang van het NIVRE. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: …’Bestaat ons vak over 10 jaar nog in deze vorm?’… ‘Wat is voor mij de meerwaarde om register-expert te worden?… ‘Ik zit hier omdat mijn werkgever dat graag wil’ … en nog veel meer interessante onderwerpen om over te discussiëren. Uiteraard zullen wij afsluiten met een hapje en drankje”, aldus het bestuur van Jong NIVRE in de uitnodiging.

Aanmelden kan via Extranet, of door een email te sturen naar j.boogerd@nivre.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Gegevens

Datum:
13 februari
Tijd:
15:30 - 18:00

Locatie

VNAB Kennis- en ontmoetingscentrum
De Boompjes 251
Rotterdam,
+ Google Maps