Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NARIM Congres op 17 mei 2018 in Taets Zaandam; thema ‘NARIM Open

17 mei 2018 @ 09:30 - 17:30

Het NARIM Congres vindt volgend jaar plaats op 17 mei a.s. Als locatie is dit keer gekozen voor Taets in Zaandam en als thema ‘NARIM Open’. “We willen, net als bij het afgelopen congres, de deelnemers een beetje uit hun comfortzone halen om anders naar elkaar te kijken. De eerste ideeën hebben we onlangs gepresenteerd aan vertegenwoordigers van onze sponsoren op wie we ook in 2018 een beroep doen”, zegt NARIM-voorzitter Annemarie Schouw in het  NARIM Magazine.

Tijdens de recente  sponsorbijeenkomst, die op 8 december jl. werd gehouden in de Ridderzaal van het Sparta Stadion in Rotterdam, lichtte Jeroen van den Boogaard, voorzitter van de Congrescommissie het thema als volgt toe: “Kijkend naar de afgelopen drie congressen kunnen wij ons de vraag stellen ‘Wat kunnen we doen met de opgedane Risk Awareness en de kennis van de toekomst om onszelf verder te ontwikkelen’? We pakken het congres in 2018 heel anders aan en gaan we op zoek naar wat de Risk & Insurance- markt exact wil. What’s in it for me? We geven onze gasten de kans om samen met ons het programma te bouwen en zo te zorgen dat ieder krijgt wat hij of zij zoekt.”

NARIM gaat zich hierbij naar eigen zeggen kwetsbaar opstellen. Sponsoren en een groep ambassadeurs, geformeerd uit het NARIM-ledenbestand, krijgen de vraag voorgelegd waar ze het tijdens het congres over willen hebben. Die onderwerpen worden verzameld en daaruit selecteert het NARIM-bestuur een top-20. Bij de online registratie voor het congres kiest de deelnemer uit die top-20 vijf onderwerpen die hem of haar het meest aanspreken. Dat wordt de basis van het programma.

Open en onbevangen

De gasten gaan volgens de NARIM open en onbevangen het congres in. Bij aankomst moeten zij al keuzes maken, die keuzes zijn persoonlijk en niet gebaseerd op het werk. Op basis van die keuzes wordt iedereen ingedeeld in een van de vier groepen. Iedere groep krijgt een spreker die bij het onderwerp van de keuze past. Vervolgens gaan de vier groepen met elkaar de discussie aan. Die discussies worden geleid door Maarten Bouwhuis, bekend van BNR Nieuwsradio. Na de lunch staat de keynote speaker op het programma.

In de middag kunnen bezoekers zelf kiezen wat ze willen ervaren. Uiteindelijk worden alle keuzes doorgevoerd in een open programma van dat van 15.00 – 17.30 uur plaatsvindt. Daarin kunnen de deelnemers zelf kiezen wat ze willen ervaren. Dit gebeurt in een Parade-achtige setting met de bar in het midden als focuspunt. Zoals gebruikelijk bij evenementen van NARIM eindigt de dag met een borrel en een hapje.

Jeroen van den Boogaard besluit: “Ook de locatie, Taets in Zaandam, heeft een open uitstraling. We gaan een congres organiseren dat bij iedereen past, bij de deelnemers en onze sponsoren. Met een open sfeer, een open gesprek en een open invulling.”

Gegevens

Datum:
17 mei 2018
Tijd:
09:30 - 17:30

Organisator

NARIM

Locatie

Taets Zaandam