Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NARIM Congres 18 september 2020 virtueel

18 september @ 14:00 - 18:00

De datum voor het NARIM Congres is vrijdag 18 september 2020. Het wordt een virtueel congres, ingegeven door de omstandigheden van de afgelopen tijd. Het programma is van 14.00 tot ongeveer 18.00 uur. Het thema van het congres blijft NARIM Now! Deepdive into the 5th revolution.

Het allereerste virtuele congres van NARIM

Waarom virtueel? Dat besluit is door het bestuur genomen na veel overleg, wikken en wegen, het nauwlettend volgen van alle persconferenties en veel geschakel met alle betrokken partijen.

Het thema, ‘NARIM NOW! – deepdive into the 5th revolution’ leent zich uitstekend voor een virueel congres. Samen met alle betrokken partijen en met dank aan onze 27 sponsoren gaan wij ervoor zorgen dat deze speciale editie van het NARIM Congres een onvergetelijke ervaring wordt.

Vierde en vijfde industriële revolutie

Waarom dit thema? Darko Domic van de NARIM Congrescommissie lichtte dit al eerder toe: ‘Digitalisering en robotisering zijn onderdeel van onze werkzaamheden. Het is nog nooit in de geschiedenis voorgekomen dat miljarden mensen met elkaar in contact zijn. Dat brengt nieuwe, verrassende en snelle ontwikkelingen met zich mee.

Denk hierbij aan technologische doorbraken op het gebied van AI, nanotechnologie of biotechnologie. Verandering is een van de kernwoorden van deze tijd. Dat betekent dat de vijfde industriële revolutie niet zozeer een gevolg van de vierde industriële revolutie wordt, maar meer een maatschappelijke transformatie. Dus wat is de impact van al die technologische ontwikkelingen op de toekomst, op onze maatschappij, op hoe we met elkaar omgaan, met elkaar samenwerken, hoe zit het met het nieuwe geld, het milieu, opleidingen. Deze thema’s spelen bij de NARIM-leden en daar willen we dieper op in gaan.’

Nieuwe wereldorde, nieuw leiderschap, nieuw geld

Tijdens ‘NARIM Now! Deepdive into the 5th revolution’ gaan professionele sprekers die maatschappelijke ontwikkelingen een plekje geven in de vorm van drie sessies: De nieuwe wereldorde, Het nieuwe leiderschap en Het nieuwe geld.

Meer informatie

Meer informatie over aanmelding volgt enkele weken voor het virtuele congres. Aan deelname zullen geen kosten zijn verbonden.Neem voor meer vragen contact op met Sylvia Tieland.

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
14:00 - 18:00

Organisator

NARIM

Locatie

Virtueel