Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

FRAUDtalks presenteert internationale line-up tijdens de 2019 editie in Amsterdam

25 september 2019 @ 12:00 - 17:30

FRAUDtalks, “not your average insurance event”, presenteert de volledige line-up voor de 4e editie van het evenement op 25 september in het Eye Museum te Amsterdam. Opnieuw brengt FRAUDtalks een programma waar professionals uit de verzekeringsbranche van over de hele wereld samenkomen om kennis en ideeën te delen.

“Binnen de fraudegemeenschap bij verzekeraars is het delen van ervaringen en kennis een belangrijk aspect om meer fraudezaken op te lossen en eerlijk verzekeren te promoten. Samenwerking is belangrijk om fraude op alle niveaus, zoals beleid, strategie en product effectief te kunnen aanpakken. FRAUDtalks voorziet in deze behoefte op een verrassende en innovatieve wijze”, aldus de organisatie.

Vooruitlopend op fraudebestrijdingstrends bij verzekeraars heeft het concept zich in eerdere edities ruim bewezen. Zes toonaangevende sprekers schotelen het publiek bruikbare inzichten voor in 18-minuten durende inspirerende presentaties. Tijdens de pause worden er interactieve workshops georganiseerd en er is voldoende ruimte voor kennisdeling tijdens de lunch en pauzes. De afsluitende netwerkbijeenkomst vindt plaats in de ADAM Tower, met een schitterend uitzicht over Amsterdam.

De line-up bestaat dit jaar uit:

 

 

De presentatie is dit jaar in handen van Pep Rosenfeld (US), medeoprichter van Amsterdam’s vermaarde komedieclub Boom Chicago.

FRAUDtalks wordt gesponsord door FRISS, de wereldwijde leverancier van AI gedreven fraude- en risico oplossingen voor schadeverzekeraars. Vorig jaar werd FRAUDtalks bezocht door meer dan 200 professionals uit de verzekeringsbranche uit 25 landen. Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar via www.fraudtalks.com/conference.

 

Gegevens

Datum:
25 september 2019
Tijd:
12:00 - 17:30

Organisator

Friss

Locatie

Eye Film Museum