Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

!7 januari: Verbond van Verzekeraars ‘Hoe veilig is onze bebouwde omgeving?’

17 januari @ 13:30 - 16:30

Onder auspiciën van de Werkgroep Kennis van het platform Technische Verzekeringen van het Verbond van Verzekeraars vindt op 17 januari a.s. van 13.30 uur tot 16.30 uur  een bijeenkomst plaats met als titel ‘Hoe veilig is onze bebouwde kom’.  Deelname is vooral interessant voor verzekeraars, makelaars en schade-experts actief in Technische verzekeringen en Aansprakelijkheidsverzekeringen.Plaats van handeling is het Verbond van Verzekeraars in Den Haag.

In een toelichting schrijft het Verbond: “Instortende garages en bruggen. Recent werden we er een paar keer mee geconfronteerd, met vaak rampzalige gevolgen. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op verschillende aspecten van dit thema. Exclusief voor verzekeraars, makelaars en experts.De ingestorte parkeergarage in Eindhoven, de ramp met de verkeersbrug in Genua. Waarschijnlijk staan ze je nog goed voor de geest. En het zijn geen op zichzelf staande incidenten. Alle reden voor een special bijeenkomst over dit thema. ‘Hoe veilig is onze bebouwde omgeving nou eigenlijk?’

Deskundige inleiders staan onder meer stil bij de Bouwregelgeving in Nederland, de plaats van de hedendaagse constructeur in het bouwproces en de wereld van het private bouwtoezicht.Uiteraard is er ook alle gelegenheid om vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan.Tijdens de bijeenkomst worden de ontwikkelingen in de steeds ingewikkeldere bouwregelgeving geschetst en wordt toegelicht hoe privaat kwaliteitstoezicht in de praktijk werkt en wat de positie is van de constructeur in dit proces.

De themamiddag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Bestemd voor: leden van het Verbond van Verzekeraars, makelaars en experts.
Deelnamekosten: deelname voor leden is gratis. Deelnamekosten voor niet-leden bedragen € 69,- (vrij van BTW).

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
13:30 - 16:30

Organisator

Verbond van Verzekeraars