Valentina Visser benoemd tot directeur Havelaar & van Stolk

Valentina Visser wordt benoemd tot nieuwe directeur van Havelaar & van Stolk en Helviass Verzekeringen. Visser is sinds november 2015 werkzaam als salesmanager bij Havelaar & van Stolk. Haar benoeming tot directeur gaat in op 15 mei mits de AFM op die datum goedkeuring heeft gegeven.Visser neemt met haar benoeming het stokje over van Erwin van der Wal. Hij verlaat Havelaar per 9 mei 2017.

“Het stemt ons trots dat wij de opvolger van Erwin uit eigen gelederen hebben kunnen selecteren. Valentina is een enthousiaste en energieke leider die zich vastbijt in haar werk, verantwoordelijkheid neemt en in oplossingen denkt. Daarmee is zij in onze ogen de juiste vrouw op de juiste plaats,” aldus de Raad van Commissarissen bij Havelaar & van Stolk.

Havelaar & van Stolk is ruim 70 jaar actief als financieel dienstverlener voor ondernemingen, particulieren en instellingen. Havelaar & van Stolk is een middelgroot advieskantoor met 50 medewerkers en heeft een rijke geschiedenis en een stevige positie in de markt. Havelaar & van Stolk BV en Helviass Verzekeringen BV (volmachtbedrijf) zijn onderdeel van Allianz Nederland Groep NV.