28 maart a.s. : Crawford & Company organiseert seminar over schimmels met TV-boswachter Arjan Postma

 

Op dinsdag 28 maart 2017 organiseert Crawford & Company een seminar met als  onderwerp ‘schimmels’. Tijdens de bijeenkomst wordt de nadruk gelegd op de mogelijke (schadelijke) impact van schimmels, onder meer met betrekking tot de branches AVB en property. Denk bijvoorbeeld aan toxic mold in panden, risico’s van overtreding van regels met betrekking tot voeding (antibiotica in voeding). In dat kader zal onder meer worden ingegaan op enerzijds de betekenis van de evolutie van schimmels voor het bedrijfsleven en in het bijzonder de verzekeringsmarkt en anderzijds op de evolutie van schimmels zelf. Dat gebeurt onder meer door gastspreker Arjan Postma. Arjan is boswachter en schrijver en onder meer bekend van het TV-programma RTL Late Night.

In een toelichting op het onderwerp schrijft Crawford & Company: “Niet alleen wij  mensen evolueren. Ook bij ziekteverwekkende schimmels in het huiselijke en zakelijke milieu vindt evolutie plaats en wel op een dusdanige wijze dat sommige wetenschappers de situatie van ziekteverwekkende schimmels vergelijken met antibiotica resistente bacteriën. Een serieus gevaar voor de toekomst. Hoe dragen wij onbewust en bewust bij aan deze evolutie? Wat is de impact op het bedrijfsleven? Wat betekent deze evolutie voor de verzekeringsmarkt? Waar moeten we op anticiperen? Hoe zorgen we ervoor dat wij resistent zijn voor de resilience van schimmels?

Het seminar, dat is bedoeld voor makelaars, verzekeraars en Risk & Insurance Managers, vindt op 28 maart a.s. plaats in Sociëteit De Maas in Rotterdam. Het evenement begint om 15.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur) en wordt omstreeks 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: RianneBaumann@crawco.nl